Analiz Raporları


Bizim için kalite standartları; yasal gerekliliğe uygunluğun yanında, müşterilerimizin memnuniyetini en yüksek seviyede tutmak adına vazgeçilmez bir unsurdur. Pürsu olarak, sağlıklı beslenme ihtiyaçlarını dikkate alıyor ve besin içeriği uygun ürünler sunmayı ilke ediniyoruz. Pürsu, zengin mineral yapısı ve uygun pH değerleriyle vücudumuzun zinde kalmasına yardımcı oluyor.

Pürsu Elite Gösterge Parametreleri Analiz Sonuçları

Kaynak Yeri: Uludağ
Alüminyum (µg/L) <2,0 Koku Uygun
Amonyum (mg/L) <0,03 Renk Uygun
Klorür (mg/L) 0,86 Tat Uygun
İletkenlik (20⁰C de)(µS/cm) 67,7 Bulanıklık Uygun
pH 7,21 Demir (µg/L) <1,0
Mangan (µg/L) <1,0 Oksitlenebilirlik (mg/L O₂) 0,62 mg/L
Sülfat (mg/L) 3,74 Sodyum (mg/L) 1,55
22⁰C'de Koloni Sayımı (ml) 1 Koliform Bakteri (250 ml) 0

Pürsu Elite Gösterge Parametreleri Analiz Sonuçları

Kaynak Yeri: Uludağ
Alüminyum (µg/L) <2,0
Koku Uygun
Amonyum (mg/L) <0,03
Renk Uygun
Klorür (mg/L) 0,86
Tat Uygun
İletkenlik (20⁰C de)(µS/cm) 67,7
Bulanıklık Uygun
pH 7,21
Demir (µg/L) <1,0
Mangan (µg/L) <1,0
Oksitlenebilirlik (mg/L O₂) 0,62 mg/L
Sülfat (mg/L) 3,74
Sodyum (mg/L) 1,55
22⁰C'de Koloni Sayımı (ml) 1
Koliform Bakteri (250 ml) 0

Pürsu Ege Gösterge Parametreleri Analiz Sonuçları

Kaynak Yeri: Nazilli
Alüminyum (µg/L) TE Koku Uygun
Amonyum (mg/L) TE Renk Uygun
Klorür (mg/L) 2 Tat Uygun
İletkenlik (20⁰C de)(µS/cm) 42,6 Bulanıklık Uygun
pH 7,2 Toplam Org. Karbon (TOC) -
Demir (µg/L) 0 Tortu Tortusuz
Mangan (µg/L) 0 Koliform Bakteri 100 mL/0 (Sıfır)
Oksitlenebilirlik (mg/L O₂) 0,8 C. Perfringens (sporlular dahil) 100 mL/0 (Sıfır)
Sülfat (mg/L) 2,5 22⁰C'de Koloni Sayımı 100 mL/0 (Sıfır)
Sodyum (mg/L) 3,3

Pürsu Ege Gösterge Parametreleri Analiz Sonuçları

Kaynak Yeri: Nazilli
Alüminyum (µg/L) TE
Koku Uygun
Amonyum (mg/L) TE
Renk Uygun
Klorür (mg/L) 2
Tat Uygun
İletkenlik (20⁰C de)(µS/cm) 42,6
Bulanıklık Uygun
pH 7,2
Toplam Org. Karbon (TOC) -
Demir (µg/L) 0
Tortu Tortusuz
Mangan (µg/L) 0
Koliform Bakteri 100 mL/0 (Sıfır)
Oksitlenebilirlik (mg/L O₂) 0,8
C. Perfringens (sporlular dahil) 100 mL/0 (Sıfır)
Sülfat (mg/L) 2,5
22⁰C'de Koloni Sayımı 100 mL/0 (Sıfır)
Sodyum (mg/L) 3,3

Pürsu Gösterge Parametreleri Analiz Sonuçları

Kaynak Yeri: Sapanca
Alüminyum (µg/L) 3,7 Koku Uygun
Amonyum (mg/L) TE Renk Uygun
Klorür (mg/L) 1,6 Tat Uygun
İletkenlik (20⁰C de)(µS/cm) 59,1 Bulanıklık Uygun
pH 6,8 Toplam Org. Karbon (TOC) -
Demir (µg/L) TE Tortu Tortusuz
Mangan (µg/L) TE Koliform Bakteri 100 mL/0 (Sıfır)
Oksitlenebilirlik (mg/L O₂) 0,8 C. Perfringens (sporlular dahil) 100 mL/0 (Sıfır)
Sülfat (mg/L) 3,8 22⁰C'de Koloni Sayımı 2 mL
Sodyum (mg/L) 2,1
* TE : Tespit Edilemedi

Pürsu Gösterge Parametreleri Analiz Sonuçları

Kaynak Yeri: Sapanca
Alüminyum (µg/L) 3,7
Koku Uygun
Amonyum (mg/L) TE
Renk Uygun
Klorür (mg/L) 1,6
Tat Uygun
İletkenlik (20⁰C de)(µS/cm) 59,1
Bulanıklık Uygun
pH 6,8
Toplam Org. Karbon (TOC) -
Demir (µg/L) TE
Tortu Tortusuz
Mangan (µg/L) TE
Koliform Bakteri 100 mL/0 (Sıfır)
Oksitlenebilirlik (mg/L O₂) 0,8
C. Perfringens (sporlular dahil) 100 mL/0 (Sıfır)
Sülfat (mg/L) 3,8
22⁰C'de Koloni Sayımı 2 mL
Sodyum (mg/L) 2,1
* TE : Tespit Edilemedi
Pürsu Elite Analiz Raporları Başlangıç Analizi
Aylık Analizi
Pürsu Ege Analiz Raporları Başlangıç Analizi
Aylık Analizi
Pürsu Analiz Raporları         Başlangıç Analizi
Aylık Analizi